Ja odradzam "AC moto-service" mieszczący się na ul. Żmujdzka 23 w Krakowie.
Zakładałem gaz 4 generacji do Audi A4 B6 z silnikiem 2.0 96KW
Oto lista spapranych rzeczy podczas instalacji:
- na początek ułamany element plastykowy na silniku
- zamontowali inny niż był wcześniej umówiony sterownik gazu o czym przekonałem się po pierwszej wizycie w innym warsztacie
- zamontowali niewłaściwe wtryskiwacze które musiałem przewiercać i przeprogramować sterownik
- 3 razy odwiedzałem warsztat ponieważ nie działała kontrolka poziomu gazu w butli za każdym razem czekałem cały dzień od około 8.00 czasem 9.00 do 18.00 bo jestem z Nowego Sącza i miało być dobrze... tankowałem i dalej było źle - dopiero w innym warsztacie naprawiono problem w ok. 10 min - masakra
- kable przeprowadzili w taki sposób że zwisały jakieś 5 cm pod podwoziem i oczywiście ten prowadzący do butli był sztukowany - tyle że nie zlutowany a tylko skręcony!!!

- na koniec powiem tylko że właściciel który robił mi przy aucie nie potrafił właściwie ustawić parametrów sterownika przez co też były cyrki, no i oczywiście przy zakładaniu ksenonów okazało się że uszkodził jedną lampę i dał mi inne żarniki niż te z zestawu Siemensa który zamówiłem - o czym zorientowałem się dopiero rozbierając lampę.
Żenada Chamstwo Cwaniactwo itd... itp...
Nie założyłem im sprawy tylko dlatego że wiem jak wyglądają polskie sądy ciężko cokolwiek udowodnić i szkoda czasu nerwów i pieniędzy ...